Dу роlicët ‘festojnë’ hapjen e negociatave, рuthje ‘të zjarrta’ brenda makinëѕ

Dy policët ‘festojnë’ hapjen e negociatave, puthje ‘të zjarrta’ brenda makinës
Dy efektivë policie, një polic dhe një police, duket se janë gëzuar më së shumti për hapjen e negociatave Shqipëri-Be.

Ata janë fotografuar teksa shkëmbejnë një puthje brenda makinës së punës.

Dy poicët e kanë parkuar makinën dhe po shijojnë pak njëri-tjetrin duke lënë mënajnë punën.

Leave a Reply