Zoti ta bëj jetën dritë o bir! Djali i vogël i ѕhрëton jetën një fëmije: U hodh në ujë dhe e ѕhрëtoi

Një djalë i vogël u bë her o kur shpëtoi një tjetër fëmi nga mby tja në det.
Eli Harrison nuk hezitoi të hidhej në ujë, kur familja e tij e pa fëmijën larg bregut të Staithes, North Yorkshire.

Mamaja e tij tregon se Eli u fut në ujë shumë më parë se babai i tij të kishte mundësi të hidhej.

Po të mos kishte qënë për Elin, fëmija do të kishte hu mbur jetën.
Ishte reagimi i shpejtë i tij që shpëtoi jetën e djali që po mb’ytej.

Leave a Reply