Zoti bën mrekullira, Fëmija b i e në rrugë nga lëvizja e makinës, ngritët dhe vraрon drejt menjëherë раѕ saj


Fëmija bie në rrugë nga lëvizja e makinës në Indi, ngritët dhe vrapon drejt menjëherë pas saj.Në një video që është bërë virale në mediat sociale, një vogëlush ra nga një makinë në lëvizje në një rrugë të zënë. Nuk ishte asgjë më pak se një moment tronditës për një familje ndërsa vogëlushi i tyre ra nga makina e tyre në lëvizje në një rrugë të zënë në një video që është bërë virale në mediat sociale.

Videoja u postua fillimisht nga The Sun dhe u bë virale pasi përdoruesi i Twitter Shirin Khan e shpërndau atë të martën, transmeton Telegrafi.Video u regjistrua në një rrugë të zënë ndërsa disa makina dhe automjete lëviznin së bashku. Krejt papritur, dera e bagazhit u hap dhe një fëmijë u rrë zua në rrugë

Leave a Reply