Zot i madh c’bëhet/ Peshkatari s’i besoi syve kur e pa: Ja si e kapi peshkun me dy gojë


Nj peshkatare nuk u ka besuar syve kur ka parë se në grepin e saj kishte rënë një peshk me dy gojë.Debbie Geddes kishte dalë për peshkuar në liqenin Champlain në momentin që e kuptoi se diçka e rëndë po i tërhiqte grepin.Edhe personat e tjerë të pranishëm në barkë mbetën të habitur kur e panë krijesën aspak të zakontë.

Sigurisht që të gjithë u kujdesën që t’i bënin foto dhe peshku më dy gojë u bë shpejt viral në rrjet.

Leave a Reply