Ziberi paralajmëron masa të reja, lloji britanik i viirusit merr hov në vendin tonë


Lloji britanik i viirusit k0r0na po merr vrull në Maqedoni dhe sipas autoriteteve shëndetësore, më shumë se 70 për qind e të sapo inf-ektuarve me k0vidium janë nga ky lloj, i cili po përhapet shumë më shpejt. A nuk pritet një valë e re e tretë e C0vid në një situatë kur numrat po rriten përsëri?

Deri më tani, mbi 100 mijë qytetarë kanë aplikuar për vaksiinim, por a ka ndonjë konfirmim nga autoritetet shëndetësore kur mund të priten vaksiinat nga Pfizer dhe Sinofarm.

Tani për tani, nuk ka masa të reja kufiizuese, edhe pse kjo nuk mund të përjashtohet nëse situata nuk përmirësohet.

Leave a Reply