Zi/ Vajza 9-vjece hυmb jetën nga ko rona, rrënqethin familjarët: Na iku në gjumë nuk e kuptuam


9-vjeçarja v d es në gjumë pas infektimit me Co vid , familjarët rrëfejnë ngjarjen. Në orët e para të 2 shkurtit, 9-vjeçarja Makenzie Gongora nga San Antonio, Texas ndërroi jetë papritur pasi u fut në shtrat nga nëna e saj, Kristle Gongora.

Në intervistat me TODAY, anëtarët nga të dy anët e familjes së saj thonë se ajo vd iq tre ditë pasi doli pozitive për CO VID.

Motra e babait të Makenzie, Erica Gongora, tha për TODAY se Makenzie u ankua se kishte një dhi mbje koke dhe dhi mbje barku me të vërtetë të keqe kur ishte në shkollë më 29 janar. Gjithashtu kishte edhe ehte.

Sipas tezes së Makenzie, Victoria Southworth, 37 vjeç, nëna e Makenzie e çoi atë në Qendrën Mjekësore të Usht risë Brooke për të bërë një test CO VID dhe një tëst për grip. Ky i fundit doli negativ ndërsa, Co vid pozitiv.

“Kenzie nuk kishte ndonjë problem me frymëmarrjen,” tha Southworth. “Nuk kishte asgjë madhore. Të gjitha simptomat ishin të lehta.”

Leave a Reply