Zetori del nga rruga dhe рërmbуѕеt në arë, hυmb јetën 55-vjeçari në Korçë

Një 55-vjeçar ka hu mbur jetën në një aks ident në Korçë. Ngja rja e rëndë ka ndodhur në fshatin Qatrom. Sipas të dhënave nga policia bëhet e ditur se shtetasi i identifikuar si Bajram Trëndafili, 55 vjeç është për mbysur me mjetin e tij të punës në parcelat e këtij segmenti duke gjetur vde kjen e menjëhershme.

Policia po punon për të zbardhur detajet rreth aks identit.

Informacion paraprak

Më datë 28.04.2021, rreth orës 13:20, në rrugën Qatrom-Polenë, pranë vendit të quajtur “Ura e Polenës”, shtetasi B. T., rreth 55 vjeç, banues në fshatin Ravonik-Korçë, duke drejtuar një mjet bujqësor tip traktor, ka rënë nga ura dhe për pasojë ka gjetur vde kjen e menjëhershme. Grupi hetimor po punon për zbardhjen e rre thanave të ak sidentit.

Leave a Reply