“Zemrën ma vodhe ti, o ѕi me magji”, Mevlani harron Ledjanën dhe niѕ një lidhje të re?

Mevlan Shaba është një ndër konkurentet më të pëlqyer dhe komentuar të publikut. Ai është përfolur për lidhjen e tij me Ledjanën që vetëm pak kohë më parë bënë me dije ndarjen e tyre.

Së fundmi, Mevlani poston shumë dedikime në storit e tij të cilat disa kanë qenë edhe “kunja” për Ledjanën.

Ditën e sotme në një stori të postuar dëgjohet teksa këndon këngën “Zemrën ma vodhe ti, o si me magji”.

Nuk dihet nëse kjo është një tjetër kunjë për Ledjanën apo ka ndonjë vajzë të re në jetën e tij.

Leave a Reply