“Zemra” e Atdheut bën “lëmsh” të gjithë në studio: E kisha për Melisën, por kapi dhe…(Foto)


Ndërsa në studion e Përputhen komentohej takimi i Mevlanit dhe Antonelës, Atdheu tërhoqi vëmendje me një veprim të tij.

Në kamera pa momenti ku ai i bëri një zemër me duar Melisës.

Bora: Çfarë i ke keto Atdhe, se gjithmonë bën ndonjë gjë?

Atdheu: Doja të bëja një zemër, po kapi Melisën, Muratin dhe Sindin, po për Melisën e kisha. Desha t’ja jepja si mbështetje për atë që ndodhi në Prime.

Leave a Reply