ZbuIon se FËMlJËT nuk lSHlN të tij,ajo që BËRl bashkëshorti do ju Ierë me gojë hapur !!!


Bashkëthemeluesi milioner i MoneySupermarket.com zbuloi se tre djemtë që mendonte se ishin të tij, vinin nga një tr adhti në martesë. Për këtë arsye ai ka ofruar 5 mijë paund shpërblim për të gjetur identitetin e vërtetë të babait të tyre.

Richard Mason, 55 vjeç – zbul0i nga mjekët në vitin 2016 se ishte steriI dhe nuk mund të bënte fëmijë. Në këto momente ai iu tha mjekëve se po gabonin sepse ishte babai i 3 djemve. Por pasi u bind nga shpjegimi i mjekëve, kërkoi zbulimin e identitetit të babait të tre fëmijëve që besonte se ishin të tij.

Pas mohimeve fillestare, ish-bashkëshortja e tij, Kate, pranoi një ma rrëdhënie jashtëmartesore me një koleg në martesën e tyre 20-vjeçare, por refuzoi ta emërojë atë si babanë e fëmijëve sepse gjithmonë kishin përdorur masa mb r0jtëse.

Biznesmeni milioner tha se zbulimi i të vërtetës i tr 0nditi atë dhe se për një moment kishte menduar edhe vd ek-jen, por tani po planifikon që të shkruajë një libër për përvojën e rij. Më i madhi prej djemve është 23 vjeç dhe një biznesmen i hershëm, ndërsa binjakët 19-vjeçar janë në universitet.

“Unë ende i konsideroj ata si djemtë e mi edhe pse unë nuk jam babai i tyre bi0logjik, dhe I dua shumë”, shtoi ai. Dy nga tre djemtë ref uz0jnë të flasin me të, por një prej tyre kohët e fundit e kontaktoi për t’i shprehur dashurinë dhe mirënjohjen.

Leave a Reply