Zbritet me të madhe çmimii i naftës, kaq do të jetë tani


Zbritet me të madhe çmimii i naftës në Kosovë, kaq do të jetë tani. Shell-Kosova, njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës se me rastin e ditës së pavarësisë me datën 17 shkurt 2020 do te kenë zbritje -7 cent për të gjithë konsumatorët në të gjitha llojet e karburanteve Shell.

Shell-Kosova është e perkushtuar që të sjellë cilësi dhe çmime sa më të volitshme për qytetarët e Kosovës në produktet e saj që ofron dhe jo vetëm me karburantet, por edhe në shërbimet dhe produktet tjera të kualitetit të lartë.

Leave a Reply