Zbardhet dekΙarata e Arben Memës: Isha nisur për të votuar, mora Каηаbiѕ…

“Abc News” ka zbardhur deklaratën e 32-vjeçarit Arben Mema, i cili u shoqërua në p0lici ditën e sotme. Ai u fut me shpejtësi në sheshin “Skëndërbej”, duke rreΖ-ikuar jettën e qytetarëve.

32-vjeçari ka deklaruar se ishte nisur për të votuar, por ishte ndalur për të marrë kan-ab-is. Ai ka shtuar se nuk e kupton si ka ndodhur n-gjarja.

“Dola nga shtëpia dhe para se të shkoja për të votuar, kalova te zona e parkut. Aty mora 5 g-ram kan- ab-is në dy qe-se farma- ceutike. Një pjesë e piva. Nuk e di as vetë si ndodhi sepse nuk po kuptoja asgjë. Isha në Yzberisht dhe aty më doli një makinë para e përpIasa”, ka thënë Mema mes të tjerash.

Leave a Reply