Ylli Merja: Uthulla e mollës do të rregullojë tensionin tuaj nëse e përdorni në këtë mënyrë


Të gjithë ata persona që janë obezë kanë probleme me mëlçinë e kapsllëkun duhet të informohen mbi mënyrën e trajtimit të problemeve të tyre.

Uthulla e mollës është një prej preparateve që ndihmon në kurimin e një sërë problemesh në organizmin e njeriut.

Midis përbërësve të shumtë, kjo uthull përmban acid malik në përqindje të lartë, acid tartrik, acid tartarik dhe peptina.

Nëse mund të mendoni se ky frut nuk duhet të përdoret pasi sjell dëmtime në stomak, gaboheni, pasi peptina që ndodhet në përbërjen e këtij fruti është një qet.ësues i mrekullueshëm i stomakut.

Leave a Reply