Xheloze për Antonelën? Jasmina merr Andin në makinë dhe “e kër cënon”: Do të lë në majë të malit


Për’puthen – Andi dhe Jasmina e kanë deklaruar që në studio se kanë pasur afrimitet në prapaskena ndaj kjo gjë nuk mund të mungonte në takimin e tyre të parë.

Ishte Jasmina që e mori Andin në makinë dhe nuk e la pa përmendur faktin që është i afruar edhe me Antonelën, me të cilën zhvilloi takimin një ditë më parë.

Pasi i tha se do e çojë “në majë të malit”, me shaka shtoi se do ta lë atje “deri sa të ndash mendjen se cilën nga vajzat pëlqen”.

Jasmina: Do të çoj në majë të malit dhe do të le aty, deri sa të ndash mendjen se cilat nga vajzat pëlqen.

Andi: Paskam për të mbetur në mal.

Leave a Reply