Xhami i brendshëm i sobës po ju “turpëron” nga njollat qe ka? Ja si ta pastroni për dy minuta

Një pjesë e furrës që zakonisht është e vështirë për t’u pastruar është xhami brënda. Yndyra, pjeset e ushqimit , përveç se e ben pis, e bëjnë atë edhe më të vështirë për t’u pastruar.

Këtu është një mënyrë e shpejtë për ta kthyer atë të ndritshëm:

Bëni një perzierje shumë të trashë me sode buke dhe detergjent për enët (ekologjike)
Mbuloni të gjithë sipërfaqen e xhamit.
Lëreni të veprojë për të paktën gjysmë ore.Pastaj fshijeni me një leckë dhe kruajtëse.

Leave a Reply