Wow… Nisin skenat H0T në “It’s My Love” – Takimi i Beratit dhe Erzes (VlDEO)


Konkurrentët e emisionit “It’s my Love”, Berati dhe Erza kanë shkëmbyer puthje e përqafime në takimin e tyre të parë.Gjatë takimit të tyre, El Dorado i kishte përmendur edhe daja-kun Erzës.

I pyetur nga Erza se a është xheloz Berati, ai u përgjigj duke thënë se: “Xhelozinë dhe daja-kun mos e përzije, nëse unë të shoh ty me një mashkull, ti han daj-ak, a nëse ti më sheh mu me një femen, ti ke drejtë me xhelozua”, tha ai.

Por e gjithë kjo ishte me shaka pasi që ai u shpreh së është kundër dh-unës. Berati gjithashtu tregoi për aksi-dentit që ka pësuar kohë më parë dhe gjatë ati momenti, Erza vendosi që të puthte atë.

Leave a Reply