Voton kreu i PD, Basha: Dilni dhe votoni masivisht, për të ardhmen tuaj


Kreu i PD Lulzim Basha ka votuar në qendrën e tij të votimit.

Pas procesit ai tha se kjo është një ditë historike, dhe ju bëri thirrje qytetarëve të dalin të votojnë masivisht.

Basha: Është një ditë e mrekullueshme, historikë, dita kur të gjithë kemi fuqinë në dorën tonë, për familjen, fëmijët kombin. Votoni masivisht që të bëni të mundur të ardhmen. Sot është dita e Shqipërisë, dilni masivisht dhe vendosni. Kjo është dita juaj dita e demokracisë.

Leave a Reply