Vogëlushja më e bukur në botë tashmë është rritur, ja si duket ajo tani


Ju kujtohet vogëlushja me sytë e saj blu, flokët e gjatë kafe, me fytyrë prej një engjëlli e cila fitoi zemrën e shumë njerëzve? Ajo tashmë është kthyer në një trend me 1.4 milion ndjekës.

Imazhi i saj zor se mund të harrohet. Edhe pse ajo është rritur, sërish në mendjen tonë mbetet e vogël dhe e ëmbël, shikoni fotot.

Leave a Reply