Vogëlushja 8-vjeçare zyrtarizon dashurinë e saj me një 13-vjeçar, nëna e vajzës është dakord: Ata duhen shumë


Një vajzë 8-vjeçare me emrin Milana Makhanets, e cila është nga Ukraina, sapo njoftoi se është në një li dhje dashurie me një djalë 13-vjeçar të quajtur Pasha Pai.

Vajza është një Influencer e cila mb urret me mbi gjysmë milioni ndjekës në Instagram.

Djali adoleshent është gjithashtu një sensacion i ardhshëm i mediave sociale me mbi gjysmë milioni ndjekës në Likee ku nëna e vajzës është në rregull me lidhjen e tyre të dashurisë dhe ka bekuar çiftin që të kenë një të ardhme të mirë së bashku.


Burimi: ibtimes/ Marrë nga: Gazeta Korrekte

Leave a Reply