VogëIushi vë në siklet vajzën e panjohur në tren, veprimi i tij nuk pritej


Një vajzë ka mbetur e habitur nga veprimi i një fëmije të vogël teksa ishin duke udhëtuar për në të njëjtin destinacion.

Të ulur në stolat e trenit, vogëlushi i cili besohet se nuk mund të jetë më shumë se 3 vjeç i është afruar vajzës së panjohur, pasi mesa duket është tërhequr nga gj0ksi i saj.

Fëmija i është ulur pranë dhe ka futur kokën në gji-jtë e të resë, pavarësisht se treni ka qenë i mbushur me shumë udhëtarë.
Gruaja e zënë ngushtë nga ky veprim i fëmijës është ndjerë në siklet, por nuk ka mundur të bëjë asgjë, pasi ajo e ka komentuar si puna e pafajshme e një fëmije.

Për të kuptuar më mirë këtë situatë që është krijuar në tren dhe për të parë se çfarë ka ndodhur mes dy pasagjerëve të panjohur, mjafton t’i hidhni një sy vide0s së p0stuar më p0shtë.

Leave a Reply