VlDEO/Tea me kunatën e ‘djegín’ vallzimin duke dridhur te pasmet dhe gjоksín


Tea me kunatën e ‘djegín’ vallzimin duke dridhur te pas-met dhe gj0ksin… Tea dhe kunata e saj Idea duket se po ia kalojnë shumë mire sonte. Ato shihen në një ndej teksa vallëzonin pa ndal, shkruan infokosova.

Në këtë gj-e-ndje nuk jemi mësuar ta shohim ish konkurrenten e Perputhën. Ajo shihet e lumtur pran motrës së Beartit.
Shihni videon më poshtë./infokosova

Leave a Reply