VlDEO: Mevlani i këndon këngë, Ledjana emocionohet dhe e рuth në buzë


Në puntatën e sotme të “Përputhen” u transmetua takimi i Ledjanës me Mevlanin, një takim romantik dhe shumë i ëmbël. Teksa Mevlani po i këndonte një këngë, Ledjana iu afrua duke e pu_thur në buzë.


“Ndihem shumë mirë kur jam me ty”, i tha ajo. “Më pëlqen të jem afër teje, sidomos kur më shikon ashtu me atë shikim. Më jep shumë shpresa”, replikoi Mevlani.

Kujtojmë se Ledjana ka shprehur që në fillim ndj_enjat e saj për Mevlanin. Ata kanë dalë disa herë në takim, ndërsa kjo ishte pu_thja e tyre e parë së bashku.

Leave a Reply