VlDEO/Кērcim rоmantik, рuthje në takimin Jasmina me Andin – “Përputhen”


Mes gjithë komenteve të Andit dhe Jasminës, Andi e ftoi në një kër-cim në studio Jasminën. Gjatë kër-cimit nën tingujt e muzikës ata shkëmbyen рuthje me njëri-tjetrin.

Mes të qeshurash dhe fjalëve kishte kimi mes tyre, ndërsa ata shikonin njërI-tjetrin. Kujtojmë se kanë ndodhur edhe рuthje të tjera mes dy konkurrentëve të PërPuthen.

Leave a Reply