VlDEO/62-vjeςarja bën ηamiη në ‘Përputhen’, bën sqυats dhe kërkon dikë pa fIokë


Luljeta Nallbani është një pen sioniste 64-vjeçare, e cila jeton në Fier dhe është bërë pjesë e Për’puthen +40.

Ajo është një zonjë pa komplekse dhe pavarësisht moshës, bën palestër për të pasur një jetë sa më aktive.

Në hyrjen e saj, bëri disa ushtrime squats me opinionisten Elona Duro dhe iu përgjigj disa prej pyetjeve të saj.

“E dua pa flokë se do ta qeth dhe vetë kokën. S’jam tek lekët. Dua udhëtime se më pëlqejnë”, u shpreh Luli.

62-vjeςarja bën ηamiη në ‘Përputhen’, bën sqυats dhe kërkon dikë pa fIokë

Leave a Reply