VlDEO/РIaѕin рutthjet në Рërрuthen: Atdheu me Sarën, Andi me Jasminën…


Ka pasur shumë surpriza në këtë PërPuthen Prime. Andi me një dhuratë në duar, i ka bërë një lojë Jaseminës duke e “detyruar” që të zgjedhë mes dorës së majtë dhe të djathtë. Jasemina bëri zgjedhjen e gabuar, por u surprizua me një puthje në buzë nga Andi.

Nga ana tjetër edhe Atdheu është ngritur dhe i ka dhënë një dhuratë dhe një puthje në buzë, Sarës

Leave a Reply