VlDE0/ Momenti kur grupi i djemve th-уejnë IokaIin e Atheut


Mbremjen e djeshme kon-kurr-enti i Perputhen Atdhe Xharravina eshte suImuar nga nje grup djemsh, pa patur nje arsye konkrete.

Por duket se nuk eshte mbyllur me kaq! Kryefjala.com ka zbuluar se rreth ores 21:30 eshte suImuar l0kali i Atdheut qe ka hapur tek rrugica e Sales,ne kryeqytet.

Nje grup prej 5 djemsh kane hyre brenda l0kalit ne kohen qe cdo gje ka qene e mbyllur per shk-ak te ores p0licore.

Ata kane th-yer l0kalin, dhe kane shka-ktuar d-eme material, por nuk kane v-je-dhur asgje prej tij.

Ne kete menyre duket se me teper eshte nje suIm per ceshtje in-ati dhe jo v-je-dhje.

Kryefjala.com ka siguruar vide0n teksa grupi i te rinjve jane futur ne l0kal, kane th-yer, kane shkuar deri tek pjesa e bana-kut dhe kane dale serish prej tij duke u larguar ne kembe.

Nuk dihen ende arsyet pse eshte bere suImi ndaj tij por edhe ndaj biznesit.

Leave a Reply