VlDE0/Kjo këngë i ka prekur zemrat e shumë shqiptarëve nga diaspora!


Mevlani duket se ka go.ditur në shenjë me këngën e fundit të bërë në bashkëpunim me këngëtarin e njohur, Sabiani. Ata i kanë kushtuar një këngë të gjithë mërgimtarëve, e cila duhet se i ka prekur zemrat e shumë shqiptarëve.

Në pak orë nga publikimi kënga ka marrë mijëra klikime si dhe është shpërndarë në shumë faqe të rrjeteve sociale.

Leave a Reply