Vjosa Osmanit i vjen mesazhi i Papritur nga Amerika pas zgjedhjes së Presidentit


Ish shefi i misionit te OSBE ne Kosove, William Walker, duke folur nga Uashingtoni ne te Dielen e bukur të Pashkeve thote ne mesazhin e urimit me sin.qeritet percjell urimet e tij me te ngrohta, me te sinqerta :Jam me te vertete i kenaqur që sapo kam marre laj.min se Vjosa Osmani, është zgjedhur Presi.dente e nje kombi, nje populli per te cilin ai ka nje konsi.derate te veçante.

William Walker, kreu i kohes se Iu ftes i Misi.onit Verifikues te OSBEse ne Kosove, i drejtohet Presidentes se tete te Kosovës, te zgjedhur sot mbas një senace të gjatë, me besimin dhe i sigurt se, nën udhëheqjen e saj, Kosova do te shkoje ne te ardhmen me gjithe besimin, respektin qe perfaqeson zgjedhja e Presidentes Vjosa Osmani dhe Kosova e meriton.

Vendimin per zgjedhjen e Presidentes Vjosa Osmani Walker e quan nje vendim te mencur nga Populli dhe Parlamenti i Kosoves.

Ne fund te mesazhit William Walker, kreu i kohes se Iu ftes i Misionit Verifikues të OSBE ne Kosove, Edhe nje here, urimet me te sinqerta dhe urimet me te mira per te gjitha sukseset ne presidencen e ardhshme, tha ai.

Leave a Reply