Vjen lajmi mirë/ Ja sa pritet të rriten pensionet muajin e ardhshëm


Tani Pensionet do të paguhen rregullisht, ndërsa në janar pensionistët do të marrin harmonizimin ligjor, pra pensioni minimal do të rritet për 2.5euro.

Dhe mesatarja me 3.5euro njoftoi sonte Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Duke folur Shahpaska tha se pensionet do të vazhdojnë të paguhen në fund të muajit.

Në mënyrë që të mbrojë pensionistët nga pan’ demia. “Me pensionin për janar, i cili do të paguhet në fund të janarit, ata do të marrin aprovimin meligj.

Ajo tha se nuk ka plane për të rritur pensionet në mënyrë lineeare, siç ishte praktika gjatë qeverisë së mëparshme, percjell si gjithmone ne kohee, ditorja.

Leave a Reply