Videoja që do ju këрuѕë ѕhрirtin, vogëluѕhi këndon këngën рrekëѕe mbi gurin e vааrrit të të atit


Një grua ka ndarë në rrjet një video ku djali i saj i vogël këndon sipër gurit të varrit të të atit.33-vjeçari, Darren Langton, ka ndërruar jetë në mënyrë të papritur për shkaqe që ende nuk dihen në shtëpinë e tij në Dorchester, Dorset.Langton ndërroi jetë vetëm tre ditë pasi djali i tij Harvey mbushi një vjeç.

Nëna e vogëlushit është munduar ta mbajë kujtimin e bashkëshortit të gjallë duke e vizituar çdo të dielë vendin ku ai prehet.Bashkë me të vjen edhe i vogli Harvey.Duke mos e kuptuar se çfarë është varri, dyvjeçari, preferon t’i “tregojë” babait të tij lodrat e tij të preferuara.Pamjet prekëse tregojnë djalin e vogël që shtrihet në gurin e gdhendur duke luajtur me makinat e tij lodra dhe duke kënduar ‘bye bye Daddy’ në mënyrë të përsëritur.

Nëna e tij, Jessica e shpërndau videon për të ilustruar lidhjen e veçantë të Harvey-t me babain e tij, pavarësisht se ata ndenjën vetëm një vit bashkë.

Leave a Reply