Videoja EMOClONUESE e Elvis Naçit që përIoti shumë njerëz (VIDEO)


Elvis Naçi është një ndër teologët më të respektuar dhe të pëlqyer në shqiptari. Ai me ligjeratat e tij të bukura dhe shpjegimin e rrjedhshëm të tyre i bën shumë njerëz kurioz dhe i emocionon.

Në rrjetin social facebook ku ai ka qindra mijëra fansa ai publikon video nga ligjeratat që i mban në Xhaminë e Tabakëve në Tiranë por edhe në vendet tjera ku ai ftohet. Kjo që tani e postuam është ligjerata që përIoti mijëra e mijëra njerëz.

Th eu rekordin e pëIqimeve dhe shpërndarjes dhe vendosëm ta ndajmë bashkë me juve ta përjetoni edhe njëherë Një mesazh rininë: Mënyra se si duhet të silleni me prindërit e juaj.

Leave a Reply