Video që u bë virale, udhëtarin e zuri gjumi, e maѕhtruan se kiѕhte zbritur në vendin e gabuar

Një video e postuar nga BVIRAL është bërë hit në mediat e ndryshme sociale.Video e postuar në kanalin e saj në YouTube tregon një burrë që fle në një aeroplan.Në një moment një nga pasagjerët e zgjon dhe i thotë se ata kanë zbritur në Nigeri.

Reagimi i njeriut të pafajshëm dhe të lodhur e bëri të gjithë aeroplanin të qeshte

Leave a Reply