VIDEO/ Në vend të gjobëѕ рoliсi puth në buzë kalimtaren. Рezullohet nga detyra


Një oficer policie është pezulluar nga detyra pasi u kap duke puthur një grua në vend që ta gjobiste për shkelje të orës policore.

Pamjet kapin momentin kur polici puth në buzë gruan, e cila u shfaq për ta bindur atë që të ndërronte akuzën e dënimit.

Oficeri pa emër u detyrua të linte përkohësisht punën e tij midis një hetimi të vazhdueshëm të kryer nga autoritetet në kryeqytetin peruan Lima.

Një stacion televiziv lokal detyroi pezullimin e oficerit pasi mori pamjet e momentit kur ai u përkul dhe puthi gruan që do të gjobitej.

Gruaja e paidentifikuar mund të shihej duke iu afruar rre zikshëm policit ndërsa ai po përgatitej t’i sh kruante asaj një njoftim për thyerjen e kufizimeve kundër kor onavir usit.

Por pas disa sekondash he zitimi, oficeri u duk se ndryshoi mendje ndërsa vendosi të puthej me të, e cila duket se ka edhe dakordësinë e gruas.

Leave a Reply