VIDEO- Luljeta Bozo nostaligjike për Enver Hoxhën dhe komunizimin: Kishte më shumë anë pozitive sesa negative


Por disa ditë më parë, Bozo ka ‘shokuar’ me deklaratën e saj në studion televizive të “Dekalog”. E pyetur për kohën e komunizimit, ajo u shpreh me bindje se periudha e regjimit 45-vjeçari kishte pasur më shumë të mira sesa efekte negative në vend.

Inxhinerja Luljeta Bozo është kandidatja më e përfolur e Partisë Socialiste për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit. Ajo u bë e njohur për publikun pas tërmetit të 26 nëntorit, dy vite më parë, ndërsa efektin që ajo kishte tek qytetarët Rama duket se vendosi ta përdorë për të mbledhur sa më shumë vota.

Por disa ditë më parë, Bozo ka ‘shokuar’ me deklaratën e saj në studion televizive të “Dekalog”. E pyetur për kohën e komunizimit, ajo u shpreh me bindje se periudha e regjimit 45-vjeçari kishte pasur më shumë të mira sesa efekte negative në vend.

Leave a Reply