VIDEO/ Lopa bën kërdinë në ѕрital. Shihni se si i përрlаѕ расientët


Ky është momenti tr onditës kur një lopë e arr atisur vrapon në një dhomë pritje në spital dhe su lmon pacientët.

Pamjet e çuditshme video tregojnë kafshën duke u futur në dhomë dhe duke shkaktuar panik të menjëhershëm midis pacientëve në Spitalin San Rafael në departamentin veriperëndimor kolumbian të Antioquia.

Një grup vendasish të frikësuar vrapojnë në një qoshe për siguri por ndiqen nga lopa që përplaset brenda tyre, duke mbështetur një grua në mur.

Në video shihet momenti kur gruaja përplaset nga lopa në cep të murit, duke pësuar lëndime.

Dy burra shihen duke vrapuar në dhomën e pritjes dhe arrijnë të kapin litarin e kafshës dhe ta tërheqin drejt daljes.

Por, lopa arrin të shk ëputet dhe vret sërish gruan e pambrojtur.

Gruaja e su lmuar shikon në gjendje shoku ndërsa ngrihet në këmbë dhe zgjat dorën për të kërkuar ndihmë.

Një video e dytë tregon incidentin nga jashtë spitalit, kur një grup vendasish duartr okasin dhe i fi shkëllejnë lopës. Por ata shihen duke ikur ndërsa kafsha del nga qendra mjekësore.

Leave a Reply