(Video) Kjo nuk ka ndodhur më parë, e ftuara i iku nga emisioni sepse Вieta Sulo i bëri руetje ër lekët


Të papriturat mund të jenë tepër të zakonshme në një emision që transmetohet drejtpërdrejt. Diçka e ngjashme i ka ndodhur edhe Bieta Sulos ditën e sotme në programin e saj, “Ftesë në 5”.

Moderatorja kishte të ftuar një blogere, Adisa Gjomemo, e cila realizon video të ndryshme dhe i publikon më pas në kanalin e saj në “Youtube”.

Gjatë emisionit, Bieta e pyeti të ftuarën “Sa para fiton nga videot” dhe pikërisht këtu ndodhi ajo që moderatorja nuk e priste. Blogerja u largua nga emisioni, me pretendimin se nuk i pëlqenin pyetjet me lekë

Leave a Reply