(Video) Kjo është vajza nga Zvicra që ka jetuar me Julin në shpellë, tani ai kërkon të dashur në Përputhen, mos vallë edhe ajo pa lekë dhe bre*ë si Juli?


Që me hyrjen e tij në Përputhen Juli ishte një nga djemtë më të komentuar. Ai ka udhëtuar rreth botës pa para dhe pa br*kë.

Skandale të tjera do ndodhin? Autorja e Përputhen tregon se çfarë do të ndodh me Julin që ka udhëtuar pa lekë dhe pa brekë

Këtë javë ai pritet të dalë në takim me Antonelën. Por gjatë një udhëtimi në Zvicër Juli ka takuar një vajzë me emrin Leandra nga Zvicra.

Në një disa video që vetë Juli ka postuar, shikohet Leandra që merr ushqim me Julin. Po ashtu në rrjet përflitet se ai ka pasur të dashur.

Por si duket lidhja e tyre nëse ka pasur ka përfunduar dhe Juli po kërkon dashurinë në televizor. Kujtojmë këtu se Juli pati edhe një debat të madh me Sindin pasi i tha ” Je si vaj Borshi”. Majde Juli ka jetuar me të në shpellë dhe ajo ka shkruar ta takojë.

Leave a Reply