(Video) Iku nga Përputhen, por një vajzë do ta puthë në buzë dhe t’i fus duart/ Ajo e kapi prej flokësh


Në emisionin “Expuls”, i është bërë një kamerë e fshehtë Antonetës, ish-konkurrente në “Përputhen 1”. Ajo është ftuar për një intervistë, por teksa priste në dhomën e pritjes, është n ga cmuar nga një vajzë “le sbike”.

“Kam dëgjuar se i ke buzët të bëra. Mua më duken shumë të bukura. Të t’i prek pak?”, dëgjohet t’i thotë vajza, teksa Antoneta nuk pranon.

Më tej, ajo i afrohet për ta puthur por Antoneta e ndalon. Ish-konkurrentja e “Përputhen” i gj uan me shp ullë. Më pas, vajza tenton ta puthë prapë dhe përfundojnë duke u kapur për flokësh.

Leave a Reply