(Video) I dashuri i tha je si lopë dhe e la pas 3 vitesh lidhje, ajo dobësohet 64 kilogramë: Ndihem e bukur tani


Josie u la nga i dashuri pas tre vitesh lidhje dhe e poshtëroi për shkak të peshës së saj. Ajo vendosi të ha km erret ndaj tij duke humbur peshë dhe duke e rregulluar trupin e saj. “Unë isha një vajzë që ish-im nuk e dëshironte, kështu që u bëra një vajzë që ai nuk mund ta.

Josie u la nga i dashuri pas tre vitesh lidhje dhe e pos htëroi për shkak të peshës së saj. Ajo vendosi të hak merret ndaj tij duke humbur peshë dhe duke e rregulluar trupin e saj.

“Unë isha një vajzë që ish-im nuk e dëshironte, kështu që u bëra një vajzë që ai nuk mund ta ketë”, tha ajo në fillim të videos së saj që postoi për të frymëzuar të tjerët të ushtrojnë dhe të jetojnë më të shëndetshëm.

Josie arriti t’i largonte 64 kilogramë, dhe me trajnimin e fortë dhe ushqimin e duhur ajo humbi pothuajse gjysmën e peshës së saj trupore.

Leave a Reply