(Video) Historia e pabesueshme “Paradite dilja nga bυrgu e shisja dr ogë, në darkë shkoja sërish në bυrg!”

Agroni ka vendosur të rrëfejë për jetën e tij të çrregullt që ka bërë në Itali tek “Ka një mesazh për ty”. Ai ka treguar se është marrë me shpërndarje d r o ge në Itali për shumë vite dhe shpesh herë ka përfunduar në b u rg. Por kjo gjë nuk e ka penguar atë të hiqte dorë nga kjo jetë, ku filloi dhe vetë ta konsumonte.

Ardit Gjebrea: Pra ti dilje nga bu r gu merreshe prapë me shpërndarje dr o ge, futeshe prapë.

Dilje prapë dhe merreshe prapë dhe futeshe prapë. Cili ishte momenti që të ndryshoi jetën që të bëri të kuptosh se kjo nuk është rruga e duhur?

Agroni: Unë njoha një femër të gabuar atje dhe për mua ishte jeta ideale. Edhe ajo ishte e kësaj bote. Kur u futa në burg për herë të dytë ata më dhanë gjysmë liri, dilja ditën dhe natën kthehesha në b ur g. Ditën punoja.
Ardit Gjebrea: Kur thua punë, e ke fjalën për punën e t m e rrshme?
Agroni: Po punën e t m e rrshme.
Ardit Gjebrea: Pra gjatë ditës bëje punën e tmerrshme dhe në darkë shkoje në b u rg?

Agroni: E forta ishte se shkoja dhe në lokal në darkë nja 1 orë para se të shkoja në b ur g.

Ardit Gjebrea: Ti e përdorje vetë?
Agroni: Fillova me kalimin e kohës, ndonjëherë hajd të bëjmë ndonjë vizë. Unë nuk pija as cigare e as a l k ool, por kur fillon jetën e natës, fillojnë radhë pastaj.
Ardit Gjebrea: Pse ma përmende atë femrën?

Agroni: Ajo ka qenë go ditja ime në kthesë. Ajo femër ishte e çrregullt dhe më uli mua puplat me shokët. Kur dola nga bu r gu më tha që kam ngelur shtatzënë me ty dhe sot kam një çupë shumë të bukur 17 vjeç.

Ardit Gjebrea: Nëna e vajzës tënde çfarë jete bën sot?
Agroni: Të çrregullt.
Ardit Gjebrea: Po vajza jotë?
Agroni: I rri unë si mbështetës me këtë jetë që kam. /tvklan.al

Leave a Reply