(Video) E kemi раѕur mendjen te Zgjedhjet, por Ledjana i ka thënë Mevlanit të dua në mënуrën më të bukur

Pak kohë më parë Mevlani dhe Ledjana u deklaruan vetëm për njëri-tjetrin. Dyshja janë tashmë çift dhe nga momenti në moment pritet të dalin nga emisioni.

Në puntatën e sotme të “Përputhen”, Ledjana e surprizoi Mevlanin me një dhuratë shumë të ëmbël.

Ajo i dhuroi një ko rnizë, në të cilën shkruhej “Të dua”. Konkurrentja i shprehu për herë të parë një ndjenjë të tillë Mevlanit dhe për më tepër e ftoi të ulej pranë saj.

Leave a Reply