Video/ Dëmtoi diѕa komрjutera në ѕhkollē, drejtoreѕha godet me ѕhkoр druri 6-vjeçaren

Një ngj arje e rën dë është shënuar në një shkollë fillore në Florida. Drejtoresha e këtij institucioni, ka god itur disa herë me shkop druri një 6-vjeçare, duke i shkaktuar vogëlushes dëme të konsiderueshme.
“Urrejtjen që ajo kishte vogëlushen time nuk di ta shpjegoj. Nuk kisha parë kurrë më parë një dhu në të tillë. Nuk di ta shpjegoj!”, u shpreh nëna e vajzës.

Sipas informacioneve, drejtoresha kishte dënuar vogëlushen për shkak se kishte prishur disa kompjuterë në shkollë, vlera e të cilave përllogaritej në total 50 dollarë. E ëma e vajzës ishte njoftuar për të paguar këtë shumë dhe ajo kishte rënë dakord. Dhu na e ushtruar është filmuar nga një telefon celular që nëna i kishte vendosur vajzës, në mënyrë që rrëfimi i saj të besohej.

“Askush nuk do të më besonte. Kam sa krifikuar bijën time me qëllim që prindërit e tjerë ta kuptojnë se çfarë po ndodh në shkollë”, ka thënë ajo.
Mjeku ka vërtetuar që ndaj vajzës është ushtruar dhu në, ndërsa familjarët kanë ngritur një padi ndaj drejtoreshës së shkollës.

Leave a Reply