(VIDEO) Ѕhokueѕе/ N gjarja që për рak desh u kthye në tra gjedi, fëmija del jashtë dritareѕ në katin e tetë


Një video sho kuese është postuar në YouTube, ku shihet se si një fëmijë qëndron në këmbë në pa rvazin e dritares në katin e tetë.

Kjo ngj arje ka ndodhur në qytetin Miass në rajonin Chelyabinsk në Rusi. Fëmija që po qëndronte në dritare dukej se nuk kishte aspak fr ikë, derisa për një moment dukej se do të bie, por fatmirësisht arrin të ruaj ekuilibrin dhe vendosë të kthehet brenda.

Ky rast kishte tron ditur edhe fqinjët, të cilët me të parë djaloshin në dritare i telefonuan policisë. Por pasi që ata u shfaqën në vendin e ngj arjes djaloshi ishte futur brenda.

Leave a Reply