VIDEO/ Ѕhkelma dhe karrige kokëѕ në qendrën e numërimit në Tiranë, e pranishme edhe kandidatja e PD

Ѕhkelma dhe karrige kokëѕ në qendrën e numërimit në Tiranë, e pranishme edhe kandidatja e PD
Një konfrontim f izik ka ndodhur mes të pranishmëve në shkollën 1 Maji ku po bëhet numërimi i votave të njësisë 30.

E pranishme ka qenë dhe kandidatja e PD, Oriola Pampuri.

Sicc shihet nga pamjet e siguruara eksk luzivisht nga Fax Neës, për plasja ka qenë mjaft e ash për mes të përfshirëve në sherr.

Ata fillimisht e kanë nisur në formën e një debati, por më pas janë god itur me njëri-tjetrin me grushta, shk elma dhe më pas kanë përdoru dhe karriget.

Policia ka qenë prezente në vendin e ngja rjes, por ka qenë e paaftë për të shuar sherrin, madje duke hasur vë shtirësi t’i ndajnë nga njëri-tjetri.

Është dashur ndë rhyrja e më shumë forcave policore për të bërë e mundur që të shuhet sherri, por përpjekjet për dhu në kanë vazhd uar dhe jashtë shkollës 1 Maji.

Leave a Reply