VIDEO/ РЅ ‘rrëmbeu’ fitoren në Kolonjë, ѕimрatizantët ѕосialistë nuk e fshehin dot gëzimin. Ja ç’bëjnë

Partia Socialiste ka rrëmbyer fitoren në Kolonjë dhe simpatizantët socialistë nuk e kanë fshehur dot gëzimin.

Sikurse shihet edhe nga pamjet ata janë rreshtuar jashtë zyrave të qendrës së numërimit dhe ndërsa duartrokasin, thërrasin Edi Rama.

PS ka dalë fituese edhe në Himarë, Pustec, Këlcyrë, Pukë dhe Përmet.

Leave a Reply