VIDEO/ “Ро moѕ i gjuj, nuk ke të drejtë”, momenti i ѕhoqërimeve јаѕhtë shkollëѕ ”1 Maji”, раѕ konfIíktít në qendrën e numërimit

Policia ka shoqëruar menjëherë disa persona pas kon fliktit apo përleshjes fiz ike tek shkolla ‘’1 Maji’’ në Tiranë.

Nga pamjet e siguruara duket që janë disa makina policie përpara shkollës, dhe ka disa të shoqëruar.

Brenda shkollës, teksa numërimi vijon mësohet se she rri nisi mes dy vëzh guesve, por më pas ndër hynë edhe persona të tjerë.

Ndërkohë gjatë shoqërimeve dallohet se ka ten sion ku njëri thotë ”Po mos i gjuaj, nuk ke të drejtë”. Nga ana tjetër dhu në ka pasur edhe jashtë KZAZ, teksa janë shoqëruar 9 persona në total

Vëzh guesi i dhu nu ar ka do rëzuar kall ëzimin penal në Polici.

Leave a Reply