Vendosi të ikë nga emisioni/ Melisa flet hapur: Vetëm Atdheu ma ka…


Melisa ka vendosur që të largohet nga programi Për’puthen.

Ajo është shprehur në Për’puthen Prime se gjithçka vjen pasi ndihet keq nga ana psikologjike dhe nuk ka aspak të bëjë me thashethemet se po përjeton diçka jashtë programit.

Ajo pati një tërheqje të madhe ndaj Atdheun, për të cilin thotë se ka vetëm tërheqje fizike, por mund të mbeten vetëm miq.

“I vetmi djalë që ka arritur të nxjerrë në pah dicka personale timen është Atdheu. Ne e kemi diskutuar, mendoj që kemi pasur tërheqje fizike dhe adrenalina na tërhoqi. Mund ta kem shok shumë të mirë, por si partnerë për jetën, unë tek ai dhe ai tek unë nuk është se e gjen veten”, tha Melisa.

Leave a Reply