Veliaj ѕhрall fitoren edhe në Njëѕinë 12: Kemi thуer rekord

Kryebashkiaku dhe drejtuesi politik i PS në Tiranë, Erion Veliaj ka shpallur fitoren edhe në Njësinë Nr.12 në Tiranë, që përfshin zonën e Freskut.

Nga selia rozë, Veliaj tha se PS ka marrë të paktën 55% të votave në Njësinë 12, duke vlerësuar qytetarët dhe simpatizantët e kësaj fo rce.

“Kanë bërë një super-rezultat te Njësia 12 duke thyer një rekord dhe duke fituar 55%. Zona e Freskut është një njësi e re e Tiranës. Dua t’i falenderoj me zemër të gjithë ata që na kanë dhënë kaq shumë besim. Zona si Artisti, Fresku dhe Liqeni i Thatë, jam i ndërgjegjshëm për punën që lipset të bëhet ende aty. Ne do t’ju shërbejmë edhe pjesës tjetër që mendon ndryshe nga ne”, u shpreh Erion Veliaj. /tvklan.al

Leave a Reply