Vd-es edhe një 64-vjeçar nga Gjilani në Motel. Dyshohet se ishte me një 23-vjeçare për Shën Valentin/ Foto…..


Një person është gjetur pa shenja jeette, në qytetin e Gjilanit. Rastin e ka bërë të ditur P0licia e Kosovës në raportin 24-orësh, derisa trupi i pajetë është dërguar në Institutin e Mjekësisë Ligj0re për 0bduksi0n.

“Është raportuar se vik- tima mashkull kosovar, në një vilë, nga dy dëshmitarë është gjetur pa shenja jeette. Njësitet relevante të p0licisë kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe ekipi mjekësor i cili e ka konstatuar vd-e-kjen. Përveç njësiteve p0licore në vendin e ngj- arjes ka dalë edhe pr0kurori, me urdhrin e të cilit trupi i pajeettë është dërguar në IML për 0bduksi0n”, thuhet në raport.

Gazeta Online “Bota.live” ka mësuar nga burimet e saj brenda P0licisë së Gjilanit se vik- tima i moshës 64-vjeçare është gjendur i vd-e-kur në një hotel. Dyshohet se ka vd-e-kur gjatë ak-tit sek-uaI me një 23-vjeçare nga Shqipëria.

Në vendin e ngj- arjes është gjetur një lloj su-bst-ance që dysh0het se është vi-a-gra, dhe nga përdorimi i saj dyshohet të ketë vd-e-kur 64-vjeçari.

Leave a Reply