Vdееѕ Кomediani që u bë Viral në rrjete sociale për të qeshurën karakteristike

Komediani spanj0ll, Juan J0ya B0rja, që u bë i famshëm për shkak të së qeshurës së tij, ka nd-ërruar jeеtë në moshën 65-vjeçare. I njohur me pseud0nimin “El Risitas”, që do të thotë “Të qeshurat”, komediani u bë i njohur në internet për qeshjen e tij karakteristike.

Një intervistë e tij në televizionin kombëtar spanjoll në vitin 2014, u bë shumë virale dhe njerëz në mbarë botën e kanë shpërndarë atë.


Kjo intervistë e komedianit spanjoll u përpunua shumë herë dhe njerëz të ndryshëm i vendosnin titra të situatave komike që shoqëroheshin me të qeshurën karakteristike të Borja.

Sot personalitete të medias spanjolle dhe përdorues të mediave sociale i kanë kushtuar h0mazhe komedianit të njohur./tvklan.al

Leave a Reply